Ontstopping Rotterdam

Ontstopping Rotterdam? Wij worden beoordeeld met een 9,8

Trustpilot reviews loodgieter rotterdam

Is uw WC of riool verstopt in Rotterdam?

Heeft u last van een verstopping in uw WC of riool en heeft u hiervoor een loodgieter in Rotterdam nodig? Wij helpen u snel en vakkundig uit de brand! Het is begrijpelijk dat u snel een loodgieter over de vloer wilt om dit probleem op te lossen. Wilt u binnen 30 minuten een loodgieter aan huis om het probleem op te lossen? Bezoek dan de pagina Spoed loodgieter Rotterdam.

WC verstopt in Rotterdam?

Een veel voorkomende verstopping is de ontstopping in de afvoer van het toilet. Wanneer het toilet overstroomt wanneer u probeert door te spoelen, is het van belang dat de toiletafvoer zo snel mogelijk wordt ontstopt.

Er zijn verschillende vormen om een verstopping te voorkomen. Spoel bijv. geen vochtige toiletdoekjes, maandverband of voedselresten door het toilet. Daarnaast kan teveel toiletpapier zorgen voor een ontstopping in het toilet. Let dus altijd goed op wat u in het toilet doorspoelt.

Mocht het te laat zijn voor bovenstaande tips, en het toilet is echt verstopt, is het verstandig om een loodgieter in te schakelen voor de verstopte toilet in Rotterdam. De loodgieter zal met gereedschap gemakkelijk de toiletafvoer ontstoppen zodat het toilet weer goed zal doorlopen. Bel Loodgieter Rotterdam op wanneer u last heeft van een verstopte WC in Rotterdam en laat een van onze loodgieters uw toiletafvoer ontstoppen!

Hoe u een verstopping in de WC kan voorkomen

Wij zeggen altijd: voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt in dit geval ook: voor een verstopte wc in Rotterdam.

Het klinkt logisch -en u heeft het waarschijnlijk al vaker gehoord-, maar spoel alleen dingen door de WC die hiervoor bestemd zijn. Uit de praktijk blijkt dat sommige mensen zelfs vet en ander afval door het toilet spoelen. Dit afval hoopt zich op in de afvoer van het toilet, waardoor er een verstopping ontstaat. Gebruik daarnaast ook niet teveel toiletpapier.

Zit uw WC in Rotterdam vaker verstopt? Dan kan onze Rotterdamse Loodgieter de afvoer van uw verstopte WC eenmaal per jaar doorspuiten. Op deze manier wordt het riool volledig gereinigd, waardoor de kans op een verstopping erg klein is.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan vandaag nog met een Loodgieter van Loodgieter Rotterdam via 010 322 0730.

Verstopte dakgoot loodgieter rotterdam

Een verstopte dakgoot in Rotterdam

Een goede waterafvoer is erg belangrijk voor uw woning of pand. De afvoer bestaat uit een dakgoot en waterpijp die uiteindelijk de grond in gaat of in een regenton. Mocht u geen hemelwaterafvoer hebben zal het water ongereguleerd van het dak afstromen, wat voor problemen zal zorgen, zoals een daklekkage. Ook is er ook een kans dat regenwater de muren aantast wat kan zorgen voor vochtproblemen.

Hierom is het van groot belang om enkele keren per jaar de dakgoot te controleren en vrij te maken van bladeren en ander vuil. Hierdoor het water de vrije ruimte om via de regenpijp de grond of de waterton in te lopen.

De dakgoot is gemakkelijk schoon te houden, maar een verstopping in de regenpijp is een complex probleem. Wanneer u een verstopping heeft in uw regenpijp is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. De loodgieters van Loodgieter Rotterdam kunt u ook inschakelen wanneer u uw dakgoten goed aan uw woning wil laten monteren.

Verstopte gootsteen loodgieter rotterdam

Een verstopte gootsteen in Rotterdam laten ontstoppen

De gootsteen in uw keuken heeft een vrij groot risico op verstopping. Deze afvoer wordt veel gebruikt tijdens het koken, voor de afwas en andere bezigheden in de keuken. Er worden vaak etensresten en vet door de afvoer gespoeld, wat er voor zorgt dat er een grote kans is op een verstopte gootsteen in Rotterdam.

Het kan mogelijk zijn om de verstopping zelf op te lossen, bijvoorbeeld wanneer de verstopping aan de oppervlakte ligt. De afvoer is verbonden aan een sifon waar gemakkelijk een verstopping kan ontstaan. U kunt de sifon losmaken en deze goed schoonmaken om de verstopping te verwijderen. Mocht het zo zijn dat de sifon niet verstopt is, kan het zijn dat de verstopping in de gootsteenafvoer plaatsvindt.

Mocht dit het geval zijn, is het verstandig om direct een loodgieter in te schakelen voor hulp. Onze Loodgieters uit Rotterdam beschikken over professioneel gereedschap zodat de loodgieter in een mum van tijd uw verstopping kan ontstoppen. Zo kunt u super snel weer van uw keuken genieten!

loodgieter rotterdam spoed

Voor een vaste lage prijs van uw verstopping in Rotterdam af

Bij Loodgieter-Rotterdam010.nl kunt u uw verstopping laten verhelpen voor een vast bedrag! Wel zo makkelijk en eerlijk!

Binnen de vaste prijs zijn er dus geen onverwachte kosten en wordt alles voor u ontstopt! Daarnaast krijgt u er ook nog 8 weken garantie bij. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons centrale nummer. Onze Loodgieters uit Rotterdam zullen u adviseren over de mogelijkheden en uw verstopping binnen korte tijd verhelpen!

Ontstopping Rotterdam

Tip 1. Gootsteen verstopt? Maak eerst de zwanenhals schoon

Als de gootsteen in de badkamer of de keuken niet (goed) meer doorloopt, kan ook de zwanenhals verstopt zijn geraakt. Dit wordt ook wel de sifon genoemd en bevindt zich onder de wasbak. Plaats onder de zwanenhalf een teiltje en draai de zwanenhalf voorzichtig los.

Wanneer u vettigheid of etensresten aantreft na het losdraaien van de zwanenhals, maak deze dan schoon. Draai de zwanenhals er vervolgens weer voorzichtig op. Spoel de wasbak vervolgens door met (kokend) heet water. Zo verwijdert u overig hardnekkig vuil. Loopt de afvoer door? Dan was de sifon waarschijnlijk de oorzaak.

Tip 2. Sodawater gebruiken

Zelf het riool ontstoppen is ook mogelijk met sodawater. Maar let op, u kunt deze tip niét gebruiken als de toiletpot helemaal is volgelopen met water. Hoe werkt het? Los 4 koppen soda op in een halve emmer kokend heet water. Spoel het mengsel door het toilet, de afvoer van de badkuip of de wasbak. Laat dit 24 uur met rust voordat u de riolering nog eens naspoelt met warm water. Is het riool nog steeds verstopt? Neem dan contact met ons op voor ontstopping Rotterdam.

Tip 3. Zelf riool ontstoppen met hogedrukreiniger

Mocht u een hogedrukreiniger hebben, kunt u zelf proberen om de verstopping te verhelpen. Bijvoorbeeld als de wc niet meer goed doorspoelt of als er teveel water in blijft staan. Hoe werkt het? Steek de mond van de hogedrukspuit in de hals van de afvoer. Laat het water uit de hogedrukspuit onder hoge druk 1 a 2 minuten doorstromen. De harde straal van het water zal aangekoekte vuilresten in de afvoerbuis verwijderen. Als u zelf het riool wilt ontstoppen met hoge druk, is voorzichtigheid geboden. U wilt namelijk niet nog meer schade aanrichten.

Tip 4. Ontstoppen riool met ontstoppingsveer

Wanneer u vaker te maken heeft gehad met een ontstopping in Rotterdam heeft u wellicht een ontstoppingsveer in huis. Hiermee kunt u ook proberen om de oplossing Rotterdam op te lossen. Steek de flexibele slag in de afvoer en draai aan de zwengel aan het uiteinde van de veer. Als het goed is draait u met de spiraal door de obstructie heen. Zo draait u het vuil los en heeft u zelf een verstopte riolering kunnen verhelpen! Let op: draai altijd met beleid aan de veer. Zo kunt u voorkomen dat u schade toebrengt aan de rioleringsbuis met hoge kosten als gevolg.

Tip 5. Riool ontstoppen met een gootsteenontstopper

Mocht de verstopping niet al te grondig zijn, kunt u deze vaak ontstoppen met een gootsteenontstopper. Dit zijn grote oranje of rode zuignappen die u op het afvoerputje zet. Bijvoorbeeld van de wasbak in de badkamer, de gootsteen of het bad. Dit zijn vaak de afvoeren met de minst heftige verstoppingen. Door de plopper vast op de afvoer te drukken en vervolgens te trekken, creëert u hiermee een vacuum effect. Als het meezit, zal dit ervoor zorgen dat het vuil dat de verstopping veroorzaakt los komt te zitten. Vervolgens zal de verstopping oplossen.

Ontstopping Rotterdam? Schakel Loodgieter Rotterdam in!

Heeft u bovenstaande tips toegepast, maar is de verstopping nog niet weg uit uw riool? Dan is het verstandig om een ervaren loodgieter in te schakelen. Loodgieter Rotterdam helpt u hier graag bij! Wij hebben meer dan 47 jaar ervaring binnen het Rotterdamse loodgietersvak en zijn gegarandeerd de juiste partij voor een ontstopping Rotterdam.

Bel nu met Loodgieter Rotterdam (010 332 0730) voor een ontstopping in Rotterdam!